26 Νοε 2012

Διανομή τροφίμων στη Λιβαδειά: Χρονικό-φωτορεπορτάζ


Την Κυριακή 25/11, ο νεοσύστατος Πυρήνας Λιβαδειάς, με την υποστήριξη της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, πραγματοποίησε την πρώτη του δράση Αλληλεγγύης στους Έλληνες, με μαζική διανομή τροφίμων στην πόλη της Λιβαδειάς, σε περισσότερες από διακόσιες οικογένειες. Ήταν μια δράση ιδιαίτερης βαρύτητας και πολλά υποσχόμενη για το μέλλον, σε μια πόλη που η αριστερή τρομοκρατία είναι καθεστώς (όπως συμβαίνει σχεδόν σε κάθε ελληνική πόλη όπου υπάρχουν χώροι "πανεπιστημιακού ασύλου") και οι απόπειρες φίμωσης των Εθνικιστών είναι "δημοκρατικά" βίαιες - με την ανοχή και την κάλυψη όλων των "δημοκρατικών" πολιτικών παρατάξεων και των κρατικών φορέων. Ακολουθεί σχετική ανακοίνωση του Πυρήνα Λιβαδειάς και φωτορεπορτάζ:

Μία ώρα πριν την έναρξη και ο κόσμος ήταν ήδη πολύς
Ο Πυρήνας Χρυσής Αυγής Λιβαδειάς και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εν γένει απάντησε με αποφασιστικότητα και σιδηρά θέληση στην απόπειρα των ορφανών του Μαρξ να ματαιώσουν την προγραμματισμένη για τις 25 Νοεμβρίου διανομή τροφίμων σε ελληνικές οικογένειες. 

Εγκυμονούσες, συνοδοί μικρών παιδιών και ηλικιωμένοι είχαν προτεραιότητα
Χρησιμοποίησαν οι εχθροί του Ελληνικού Λαού κάθε αθέμιτο μέσο για να αποτρέψουν την διεξαγωγή της δράσεως, η οποία λαμβάνει χώρα σε πανεθνικό επίπεδο και αφορά την αλληλεγγύη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών απέναντι στο δοκιμαζόμενο Λαό μας. Έσπασαν τα μούτρα τους μπρος στα τείχη προστασίας του Λαού μας που όρθωσαν οι Εθνικιστικές Φάλαγγες! Κράτος και παρακράτος λύσσαξαν για να μη γίνει αυτή η εκδήλωση. Θα βόλευε τις πολιτικές παρατάξεις των διεφθαρμένων η εικόνα που σχηματίζει ο βοιωτικός λαός για το Εθνικιστικό Κίνημα να περιορίζεται στη λάσπη και τη συκοφαντία των διαπλεκόμενων καναλιών, των φυλλάδων και των ραδιοφωνικών σταθμών. Επιδόθηκαν ως εκ τούτου σε ένα κυνήγι μαγισσών, ώστε να μη λάβει χώρα αυτή η δράση. 

Πάντα με τάξη και αξιοπρέπεια, όπως σε κάθε δράση του Κινήματος
Το Καθεστώς, έστελνε την Ασφάλεια να παρακολουθεί τις κινήσεις των μελών μας, φθάνοντας σε σημείο να καταγράφει επιδεικτικά τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους. Έτσι εννοούν τη δημοκρατία, οι ιδεολογικοί απόγονοι του ψευδοεθνάρχη της Δεξιάς. Κι από την άλλη μεριά, τα συνεταιράκια της μεταπολιτευτικής χούντας που κυβερνά τη Πατρίδα μας, οι βολεμένοι της καθ’ όλα ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ Αριστεράς, διοργάνωναν θλιβερές αντιφασιστικές φιέστες των πενήντα ταλαίπωρων, με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού. Οι θρασύδειλες απειλές των πασοκοδιορισμένων αριστερών έφθασαν στο σημείο της στοχοποίησης των εξαθλιωμένων συμπατριωτών μας, οι οποίοι θα ανταποκρίνονταν στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής, για συμμετοχή στη διανομή των τροφίμων. ‘’Πουλάτε την ψυχή σας για ένα κομμάτι ψωμί από τους φασίστες’’ τόλμησαν να δηλώσουν εκείνοι οι οποίοι ουδέποτε αγωνίστηκαν για να κερδίσουν ένα κομμάτι ψωμί, μιας και αυτό τους χαριζόταν απλόχερα από το Δημόσιο, το οποίο κατήντησε ένας ξεχειλισμένος βόθρος από τα λύματα της μαρξιστικής αριστεράς. Κι ήρθαν οι βολεμένοι με τις γεμάτες κοιλιές και τσέπες από το Καθεστώς που τάχα πολεμούν, να ειρωνευτούν ένα Λαό εξαθλιωμένο μέχρι τα όρια της βιολογικής εξοντώσεως. Και πως απάντησε ο Ελληνικός Λαός; Με μαζική συμμετοχή στη διανομή τροφίμων της 25ης Νοεμβρίου! 

Φρέσκα τρόφιμα σε ποσότητες ανάλογες με τα άτομα της κάθε οικογένειας
Κι ήρθαν οι πραίτορες του Καθεστώτος της Εθνικής Προδοσίας και της Λαϊκής εξαθλίωσης, να υψώσουν απειλητικά το δάχτυλο στο Κίνημα των Εθνικιστών, με κάτι αστεία πανιά που έγραφαν: ‘’ούτε να το σκέφτεστε’’… Όμως οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις απειλές των μαρξιστών. Το σκεφτήκαμε, το πράξαμε, ήμασταν εκεί, στο πλευρό του Λαού μας, για τον οποίο αξίζει κάθε μας θυσία, για τον οποίο αξίζει να δώσουμε και την τελευταία ρανίδα του αίματός μας! 

Οι συναγωνιστές της Περιφρούρησης εγγυώνται την ασφάλεια όλων
Καμία παρακρατική απειλή δε μπορεί να σβήσει από το μυαλό μας τα δάκρυα χαράς των περήφανων συμπατριωτών μας για την μικρή αλλά σημαντικότατη ανακούφιση που τους προσέφερε αυτή η δράση του Κινήματός μας. Κι αν ποτέ υπάρχουν δισταγμοί κι αμφιβολίες, είναι εκείνα τα δάκρυα στα μάτια του Λαού μας που ατσαλώνουν την Πίστη μας στο Δίκαιο του Αγώνος μας. 

Πάντα υπάρχει βοήθεια για όσους την χρειάζονται
Τι κι αν οι Φάλαγγές μας είναι γεμάτες από άνεργα παιδιά που βιώνουν την πείνα στις οικογένειές τους… Θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό τον υπέροχο Λαό και θα τον σηκώσουμε ξανά στα πόδια του! Αυτός είναι ο Λόγος Τιμής του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος! Κανένας Έλληνας δεν είναι μόνος!

Διανεμήθηκε ποικιλία φρέσκων λαχανικών και φρούτων
 Μέχρι που είχαν τη φαεινή ιδέα οι ινστρούχτορες της δυστυχίας του Λαού μας να ανακοινώσουν από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό διαφορετική ημερομηνία της εκδήλωσης από την προγραμματισμένη, με στόχο να επιτύχουν τη μικρότερη δυνατή συμμετοχή. Απέτυχαν και σ’ αυτό οι ξεφτιλισμένοι ρουφιάνοι του Καθεστώτος, διότι το Κίνημά μας δε περιμένει τα βρωμοκάναλα για να έρθει σε επαφή με το Λαό. Τουναντίον, το Κίνημά μας είναι ο ίδιος ο Λαός! 

Σε Έλληνες κάθε ηλικίας
Στο αντιεθνικιστικό μέτωπο των καθεστωτικών, δήλωσε υποταγή και ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας, ο οποίος δήλωσε πως ‘’δεν μπορούμε να καταδικάσουμε κανέναν (πάλι καλά…), αλλά δε μπορούμε να υιοθετήσουμε και πλαίσια ζωής που είναι αντίθετα με την ελευθερία και αξιοπρέπεια του ανθρώπου’’! Όπως όμως τόνισε ο Αρχηγός μας, ας αγωνιστεί η Εκκλησία για τη σωτηρία των ψυχών των πιστών κι ας αφήσει τον Αγώνα για την Εθνική Ελευθερία και την Κοινωνική Αξιοπρέπεια στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών! 

Ήταν τόσος ο κόσμος που τα τρόφιμα εξαντλήθηκαν σε μία μόλις ώρα
Παρόντες στην δράση αλληλεγγύης στους δοκιμαζόμενους Λειβαδίτες ο βουλευτής του Κινήματος Ιωάννης Λαγός και Συναγωνιστές από τις Τοπικές Οργανώσεις Εύβοιας-Βοιωτίας, Πειραιώς, Νίκαιας, Άνω Λιοσίων και Μεγάρων, τους οποίους ο Πυρήνας Λιβαδειάς ευχαριστεί θερμότατα. 

Φάλαγγες Περιφρούρησης απέτρεψαν την όποια σκέψη ενόχλησης
Οι κόκκινοι έλεγαν ότι εκείνοι με τις μαύρες μπλούζες δε θα περάσουν. Κι η Χρυσή Αυγή απάντησε: Κι όμως πέρασαν! 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ! 


Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πυρήνας Λιβαδειάς