7 Μαΐ 2013

Αλληλεγγύη στους Έλληνες


Οι επισκέψεις αλληλεγγύης της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας σε δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας συνεχίζονται αμείωτα, σε τακτική βάση. Τη γιορτινή περίοδο, προσπαθήσαμε να προσφέρουμε τα απαραίτητα για ένα γεμάτο τραπέζι σε όσες περισσότερες ελληνικές οικογένειες μπορούσαμε. Έλληνες, που νιώθουν στοχοποιημένοι προς εξαφάνιση από το ίδιο τους το κράτος, διαπιστώνουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι στο πλευρό τους και τους στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί.


Πολύτεκνοι γονείς, που θα έπρεπε να επιβραβεύονται από μια χώρα σε γενετικό μαρασμό, στην ουσία τιμωρούνται από το σιωνιστόδουλο ανθελληνικό κράτος, με αυξημένη φορολογία και περικοπές επιδομάτων. Άνεργοι και πρόθυμοι για οποιαδήποτε εργασία, βλέπουν τους φορείς, τους δήμους και τους εργολάβους δημοσίων έργων να δίνουν προτεραιότητα παροχών και προσλήψεων σε αλλοδαπούς και ρομά.


Ηλικιωμένοι, που προσέφεραν μια ζωή εργασίας και εισφορών, αντιμετωπίζονται ως "οικονομικά βάρη" απ' τις μνημονιακές κυβερνήσεις και βλέπουν τις συντάξεις τους να περικόπτονται μέχρις εξαφανίσεως, τα παιδιά τους να πένονται άνεργα και να μην μπορούν οι ίδιοι ούτε να λάβουν ούτε να προσφέρουν βοήθεια στην οικογένεια που έφτιαξαν.


Νεαρές άνεργες μητέρες, μονογονεϊκών οικογενειών, που στερούνται οι ίδιες την τροφή για να μη λείψει στα παιδιά τους και αδυνατούν ακόμη και να ψάξουν για εργασία, με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς υπερπλήρεις από παιδιά αλλοδαπών, βάση "κοινωνικών κριτηρίων" που -στην πράξη- αποκλείουν τους περισσότερους Έλληνες.


Έλληνες που ζουν σε σπίτια χωρίς ρεύμα, ακόμη και χωρίς νερό, επειδή τα βασικά αγαθά κοινής ωφελείας -την υποδομή των οποίων πληρώσαμε επί γενεές οι Έλληνες- αντιμετωπίζονται πλέον ως εμπορικά είδη πολυτελείας και οι δημόσιοι οργανισμοί παροχών τους μετατράπηκαν από τις προδοτικές κυβερνήσεις σε ανώνυμες εμπορικές επιχειρήσεις με σκοπό το κέρδος.


Ασθενείς και ανάπηροι, που αδυνατούν να πληρώσουν και στερούνται πλήρους αγωγής. Που για να λάβουν θεσμοθετημένες παροχές και επιδόματα, πρέπει να "λαδώσουν" επιτροπές, που συνέρχονται όλο και πιο σπάνια και αργούν όλο και περισσότερο να αποφασίσουν. Ασθενείς που περιμένουν μήνες -ακόμη και χρόνια- να κινηθεί το γραφειοκρατικό τέρας και βεβαιώνονται ότι το "κράτος πρόνοιας" καθυστερεί σκόπιμα, ελπίζοντας να πεθάνουν στο μεταξύ για να δώσει στους τοκογλύφους και αυτά τα λίγα ευρώ που οι πολίτες του δικαιούνται.


Σε κάθε σπίτι, μας δείχνουν χαρτιά και λογαριασμούς και ειδοποιήσεις. Και απόγνωση και οργή. Έλληνες αντιμέτωποι με χαράτσια και φόρους που αδυνατούν να πληρώσουν. Έλληνες που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, που δεν μπορούν να θρέψουν τα παιδιά τους, που δεν μπορούν να βοηθήσουν τους αρρώστους τους. Έλληνες που νιώθουν ξένοι μέσα στην Πατρίδα τους. Έλληνες που απειλούνται με εξόντωση από το ίδιο τους το κράτος. 


Έλληνες που χαμογελούν στην παρουσία μας. Έλληνες που βλέπουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την τελευταία ελπίδα για Ανάσταση του Έθνους μας. Έλληνες που δεν θα λυγίσουν. Που Εμείς, οι Χρυσαυγίτες, θα τους βοηθήσουμε ν' αντέξουν. Μέχρι τη Νίκη!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!