2 Ιουν 2013

Στηρίζουμε πάντα και παντού τους Έλληνες!


ΑΔΕΛΦΕ ΕΛΛΗΝΑ,
Απευθυνόμαστε σε εσένα που αγαπάς την Πατρίδα σου, που αγωνίζεσαι καθημερινά για την ΕΠΙΒΙΩΣΗ, που ανησυχείς για το ΜΕΛΛΟΝ των ΠΑΙΔΙΩΝ σου. Το εισόδημά σου τα τελευταία χρόνια έχει συρρικνωθεί, ήδη 2 στους 5 Έλληνες είναι άνεργοι, ενώ περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Πάνω από 3.500 Έλληνες έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία από την πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων.
ΣΚΕΨΟΥ:

Κάθε ευρώ που σπαταλάς αγοράζοντας λαθραία και παράνομα προϊόντα,
Κάθε ευρώ που δίνεις σε επαγγελματίες που απασχολούν λαθρομετανάστες,
Κάθε ευρώ που ξοδεύεις απασχολώντας λαθρομετανάστες σε οικιακές και αγροτικές εργασίες
Κάθε ευρώ που προσφέρεις σε λαθραίους και παράνομους επαίτες,
φεύγει έξω από τη χώρα σου και λείπει από το εισόδημα της οικογένειάς σου και από την ελληνική οικονομία, με αποτέλεσμα ακόμα βαρύτερη φορολογία για όλους τους Έλληνες.
ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ! Η Πατρίδα και ο Λαός μας καταρρέουν!
ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥ! Οι λαθρομετανάστες έχουν συχνά εισόδημα, επιδόματα και παροχές πολλαπλάσια από των άπορων, ανέργων Ελλήνων.
ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ!
Προτίμησε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!
Στήριξε τις επιχειρήσεις που απασχολούν ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥ! Ενημέρωσε τις επιχειρήσεις της περιοχής σου που απασχολούν παρανόμως λαθρομετανάστες ότι ΔΕΝ θα τις προτιμάς για τις αγορές σου.
ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΣ άλλο έδαφος σε αυτούς που εγκληματούν κατά της Πατρίδας και της οικογένειάς σου.

ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ,
Τα τελευταία χρόνια βιώνεις, όλο και πιο έντονα, τα αποτελέσματα των εθνοπροδοτικών αποφάσεων που έχουν πάρει οι μνημονιακές κυβερνήσεις. Αυτές οι αποφάσεις είχαν ως αποτέλεσμα τον οικονομικό μαρασμό και της δικής σου επιχείρησης.
ΟΜΩΣ, ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ… Μήπως στην προσπάθειά σου να «μειώσεις τα έξοδα της επιχείρησής σου» έχεις αφαιρέσει –άθελά σου- έναν λίθο από το οικοδόμημα της χώρας και της οικονομίας μας;
Μόνο το 2011 περισσότερα από 27 δις ευρώ έφυγαν από την Ελλάδα και την εγχώρια αγορά προς τις χώρες καταγωγής των κάθε λογής λαθρομεταναστών. Αυτά είναι παράγωγα ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ συναλλαγών, αλλά και ΜΙΣΘΩΝ που σε βάρος του Έλληνα εργαζόμενου καρπούνται όλοι αυτοί που –παρανόμως, κάποιες φορές- απασχολείς στην επιχείρησή σου.
ΔΩΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!
Είναι τα αδέλφια σου, είναι τα παιδιά σου, είναι οι φίλοι σου. Τα χρήματα θα γυρίσουν σίγουρα στην ελληνική αγορά και στην επιχείρησή σου. Στη ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!


Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
Κιαπέκου 1 (έναντι Κωτσόβολου), Χαλκίδα
Καθημερινά 7μμ-9μμ *** http://xa-stereas.blogspot.gr/
Τηλ: 6993955634 *** e-mail: xa.evias@yahoo.gr