28 Σεπ 2012

Οι επισκέψεις σε επιχειρήσεις συνεχίζονται αμείωτα


Προς μεγάλη δυστυχία τόσο του δεξιού κεφαλαίου όσο και των "εργατοπατέρων" της αριστεράς, η ομάδα εργασίας "ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" συνεχίζει αμείωτα τις ενημερωτικές επισκέψεις της σε επιχειρήσεις της Εύβοιας και Βοιωτίας. 



Η ανταπόκριση των επιχειρηματιών, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, είναι παραπάνω από ενθαρρρυντική. Πολλοί είναι εκείνοι που αποδεικνύουν την ευαισθησία τους στις δραματικές συνθήκες διαβίωσης όλο και αυξανόμενου μέρους του λαού μας και προσφέρουν προϊόντα τους για τις άπορες ελληνικές οικογένειες που στηρίζονται από την Ομάδα "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ".


Αυξανόμενος και ο αριθμός των εργοδοτών που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής τους προτιμώντας Έλληνες εργαζομένους. Δεκάδες είναι οι συντοπίτες μας που έχουν βρει εργασία, από το σχετικό πρόγραμμα της Τοπικής μας, στους λιγότερο από δύο μήνες λειτουργίας του, αποδεικνύοντας ότι οι εργοδότες αποκτούν όλο και μεγαλύτερη συναίσθηση της ευθύνης τους έναντι των συμπατριωτών τους και ότι οι Έλληνες ξέρουν να εργάζονται και δεν είναι οι τεμπέληδες που παρουσιάζει το σύστημα. Το σημαντικότερο πόρισμα από τα αποτελέσματα των επισκέψεών μας είναι ότι το κράτος θα μπορούσε -εάν είχε την ελάχιστη βούληση να το κάνει- να μηδενίσει την ανεργία των Ελλήνων. Αντ' αυτού, ενεργοποιείται στην υπηρεσία του κέρδους του παγκοσμιοποιημένου κεφαλαίου και των "πελατειακών" συμφερόντων της διεθνιστικής αριστεράς.


Οι Χρυσαυγίτες αποδεικνύουμε, με τα όσα μέσα διαθέτουμε και βαλλόμενοι από παντού, ότι υπάρχει ελπίδα για τον λαό μας. Υπάρχει ελπίδα για μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού. Ο δικός μας αγώνας φέρει το βάρος αυτής της ελπίδας. Ευχαριστούμε όσους συμβάλλουν με οποιονδήποτε τρόπο στην προσπάθειά μας για ανάκαμψη των Ελλήνων. Ευχαριστούμε και όσους μας πολεμούν, γιατί αποκαλύπτονται στα μάτια του λαού και μας δυναμώνουν περισσότερο. Δεν ξεχνάμε τίποτα και κανέναν.

Αγώνας μέχρι τη Νίκη! Για το μέλλον των Ελλήνων.